(γράφει η Marie-Denise)

Η εβδομάδα λαμβάνει χρώμα από τη δυναμική νέα σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό την Παρασκευή, 5/4/2019. Παρορμητικοί γεννημένοι κοντά στις 5/4, 7/7, 8/10, 5/1, βρίσκεστε στο «στόχαστρο» εξελίξεων / αλλαγών, οι οποίες, αν μη τι άλλο θα απαιτήσουν από εσάς πνεύμα προσαρμογής εντός των 28 ημερών που ακολουθούν της νέας σελήνης. Πνεύμα προσαρμογής συστήνω σαφέστατα τώρα και στους μεταβλητούς με ημερομηνία γέννησης πολύ κοντά στις 21/5, 23/8, 22/11, 19/2.

Οι πρώτες δυο- τρεις μέρες της εβδομάδας φαντάζουν ολίγον τι πιο «έντονες», ακόμα κι ενοχλητικές για ορισμένους, αφού η έννοια της σύγχυσης πλανάται ακόμα στην ατμόσφαιρα, κυρίως για τους γεννημένους πολύ κοντά στις 7/6, 9/9, 9/12, 7/3, 22/4, 25/7, 25/10, 22/1.

Επιπροσθέτως, το ερωτικό – μοιραίο – αδιέξοδο πάθος, η εμμονή, η ζήλια, αλλά και η αίσθηση οικονομικής ζημίας είτε ακόμα και η κακοδιαθεσία είναι έννοιες συνδεόμενες πιθανώς με την εμπειρία όσων γεννήθηκαν πολύ κοντά στις 13/4, 15/7, 16/10, 13/1, 27/2, 29/5, 31/8, 30/11.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διέλευση του Άρη από τους Διδύμους θα μπορούσε να πυροδοτήσει εντάσεις / προβλήματα / άγχη / συγκρούσεις σε κάποιους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, εφόσον η ημερομηνία γεννήσεως τοποθετείται συγκεκριμένα έως τις 26/5 (Δίδυμοι), έως τις 28/8 (Παρθένοι), έως τις 27/11 (Τοξότες), έως τις 24/2 (Ιχθύες), ανάμεσα στις 5/4 και στις 10/4 (Κριοί), ανάμεσα στις 7/7 και στις 12/7 (Καρκίνοι), ανάμεσα στις 8/10 και στις 13/10 (Ζυγοί), ανάμεσα στις 5/1 και στις 10/1 (Αιγόκεροι).

Προσέχουμε για να…έχουμε και καλό μας μήνα!

Επανέρχομαι με τις θετικές αστρολογικές ειδήσεις της εβδομάδας πολύ σύντομα!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΤραγουδο-προβλέψεις για τον Απρίλιο 2019
Επόμενο άρθροΗ πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2019- Αστρολογικές Παρατηρήσεις IΙ
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here