(γράφει η Σοφία Αγαπητού)

Το 2019 για τους γήινους και παρορμητικούς Αιγόκερους διαφαίνεται ως μία χρονιά ενδιαφέρουσα και καταλυτική για την πορεία της ζωής τους. Οι Αιγόκεροι, αυστηροί, τόσο με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό τους,  πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσω αδιάλειπτης και επίμονης προσπάθειας και εργασίας. Δρουν με αποφασιστικότητα,  χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες της παρόρμησής τους. Το 2019 καλούνται να μετριάσουν τον όποιον αυθορμητισμό τους,  χωρίς όμως να βάλουν τροχοπέδη  στην ορμητική  δύναμη που τους χαρακτηρίζει.

Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, όχι μόνο είναι κυβερνήτες του ζωδίου σας (από θέση ο δεύτερος κι από έξαρση κατά κάποιους ο πρώτος), αλλά τη φετινή χρονιά θα  βρίσκονται στο ζώδιο σας, σε θέση ισχύος καθιστώντας τη δύναμή σας αήττητη. Το 2019 οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι ηγούνται επιχειρήσεων ευνοούνται αποκομίζοντας επαγγελματική καταξίωση και ηθική ικανοποίηση, εφόσον δράσουν με συντονισμό και οργάνωση. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος συνδυαστικά, αγαπητοί Αιγόκεροι, σας καθιστούν φανατικά φιλόδοξους και ίσως χρειαστεί να αυτοκυριαρχήσετε διπλά, έτσι ώστε να μην προβείτε στη λήψη επικίνδυνων αποφάσεων μπροστά στη θέλησή σας για δύναμη, εξουσία και χρήμα, ειδικά αν έχετε γενέθλια στο β’ και στο γ’ δεκαήμερο.

Ο Ποσειδώνας, συναισθηματικός και ονειροπόλος ως σύμβολο, ισχυροποιημένος από τους Ιχθύες,  θα δώσει σε εσάς του β’ δεκαημέρου όχι μόνο την επιθυμία, αλλά και την ανάγκη να εκφραστείτε πέρα από τη στείρα και παγωμένη λογική, μέσα από μία πιο διαισθητική ίσως προσέγγιση. Θα απαλλαγείτε από τον μονόπλευρο συντηρητισμό και την αδιαλλαξία και θα γίνετε πιο ευέλικτοι και επικοινωνιακοί. Πολλές οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές της φετινής χρονιάς θα στεφθούν με επιτυχία για εσάς. Επίσης,  θα σας δοθεί πιθανώς η ευκαιρία να ταξιδέψετε (για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή) ή ακόμα και να μετοικίσετε τελικά στο εξωτερικό.

Ο προοδευτικός Ουρανός, απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, επιφέρει αλλαγές γενικότερα στην  πειθαρχημένη προσωπικότητά σας και μπορεί να αντιδράσετε, γιατί το κατεστημένο στην παρούσα φάση ίσως δεν σας εκφράζει όπως παλαιότερα. Γεμάτοι δυναμισμό αρχίζετε να εκπληρώνετε τα σχέδιά σας, που για ένα μεγάλο διάστημα καθυστερούσαν ή ανατρέπονταν, ειδικά σε επιχειρηματικό ή καλλιτεχνικό επίπεδο. Έρωτας, δημιουργικότητα και νέες ιδέες έρχονται αναπάντεχα και μεταμορφώνουν το σκηνικό για τους Αιγόκερους του Δεκεμβρίου από το Μάρτιο 2019 και μετά.

Ο πληθωρικός και παντοδύναμος Δίας στον Τοξότη, σε θέση ισχύος, θα επηρεάσει τον ψυχισμό σας φέρνοντας στην επιφάνεια την αθέατη, αλλά υπαρκτή ευαισθησία σας. Το 2019 θα στραφείτε με πραγματικό ενδιαφέρον, κατανόηση και ενσυναίσθηση προς τους άλλους ανθρώπους. Θα  επιλύσετε καταστάσεις ή προβλήματα χωρίς να εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στη λογική, αλλά με πλήρη ηρεμία θα  δείτε τους άλλους  μέσα από τα μάτια της ψυχής και της εσωτερικής σας σοφίας.

«Πάντα ανοιχτά πάντα άγρυπνα, τα μάτια της ψυχής μου.» (Διονύσιος Σολωμός)

Εύχομαι στους Αιγόκερους μία δυναμική και εποικοδομητική χρονιά.

Σοφία Αγαπητού

Προηγούμενο άρθροΤοξότης Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Επόμενο άρθροΥδροχόος Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.